Eskisehirspor U19

Eskisehirspor U19

Leagues Played
Tyrkiet - U19-liga 100
Related Teams
Eskisehirspor Eskisehirspor U21
**Eskisehirspor U19**

Eskisehirspor U19 er en tyrkisk ungdomsfodboldklub med base i Eskişehir. Klubben er ungdomsafdelingen af Eskişehirspor og spiller i den nationale U19 Süper Lig.

**Historie**

Eskisehirspor U19 blev grundlagt i 2005 og har siden da været en regelmæssig deltager i de tyrkiske ungdomsligaer. Klubbens største præstation kom i 2013, da de vandt U19 Süper Lig.

**Stadion**

Eskisehirspor U19 spiller sine hjemmekampe på Atatürk Stadyumu i Eskişehir. Stadionet har en kapacitet på over 18.000 og er et af de største ungdomsfodboldstadioner i Tyrkiet.

**Nuværende hold**

Eskisehirspor U19 har en talentfuld trup af unge spillere, der er udviklet gennem klubbens ungdomsakademi. Holdet er kendt for sit angrebsspil og har scoret mange mål i denne sæson.

**Træner**

Eskisehirspor U19 trænes af Ergun Ortakçı, en tidligere professionel fodboldspiller, der har haft en lang karriere i tyrkiske ligaer. Ortakçı er kendt for sine taktiske færdigheder og sin evne til at få det bedste ud af sine spillere.

**Unge talenter**

Eskisehirspor U19 har altid været en platform for unge talenter til at vise deres evner. Klubben har produceret mange spillere, der er gået videre til at spille for det tyrkiske landshold og topklubber i Europa.