Manhattan kvinder

Manhattan kvinder

Leagues Played
WNCAAB 205
Links
Wikipedia
Related Teams
Manhattan

The Manhattan Jaspers women's basketball team is the basketball team that represents Manhattan College in The Bronx, New York City, New York, United States. The school's team currently competes in the Metro Atlantic Athletic Conference.

Manhattan Kvinder: Queens of New York City Basketball

Manhattan Kvinder er basketball-holdet, der repræsenterer Manhattan College i NCAA Division I. Holdet er baseret i Bronx, New York City og spiller sine hjemmekampe i Draddy Gymnasium. Manhattan Kvinder er medlemmer af Metro Atlantic Athletic Conference (MAAC) og har vundet fire konferrence-mesterskaber siden 1988.

Holdet blev oprettet i 1969 og har været et konstant medlem af MAAC siden 1981. Manhattan Kvinder har udviklet et ry for konsekvent spil og nåede NCAA-turneringen seks gange i holdets historie. Holdet vandt MAAC-turneringen i 1992, og nåede Sweet 16 i NCAA-turneringen.

I de senere år har Manhattan Kvinder fortsat med at være en succes i MAAC, og kvalificerede sig til turneringen hvert år siden 2003. Holdet nåede MAAC-finalen i 2012, 2013, 2014, 2018 og 2019, men tabte i finalen hver gang.

Manhattan Kvinders succes er ikke gået ubemærket hen, og holdet har produceret flere WNBA-spillere i årenes løb. Tina Charles, som blev udnævnt til WNBA Rookie of the Year i 2010, startede sin karriere hos Manhattan Kvinder. Andre bemærkelsesværdige spillere, der har spillet for Manhattan Kvinder, omfatter Tracey Dinkins og Amanda Kludchuk.

Manhattan Kvinder er kendt for deres hurtige spillestil og deres evne til at skyde trepointsskud. Holdet ledes af cheftræner Steve Masiello, som har været træner for holdet siden 2011.

Hvis du er en fan af kvindebasket, er Manhattan Kvinder et hold, du bør holde øje med. Holdet er altid en konkurrent i MAAC, og de har potentialet til at lave en dyb turnering i NCAA.