Binh Thuan er et vietnamesisk basketballhold, der spiller i den vietnamesiske basketballliga (VBA). Holdet er baseret i Binh Thuan-provinsen og spiller sine hjemmekampe i Phan Thiet Stadium.

Binh Thuan blev grundlagt i 2014 og har siden deltaget i VBA. Holdet har endnu ikke vundet et VBA-mesterskab, men har nået finalen to gange, i 2015 og 2019.

Binh Thuans nuværende hold består af en blanding af vietnamesiske og udenlandske spillere. Holdet anføres af den vietnamesiske stjerne Huynh Van Thanh, der er kendt for sine scorings- og rebounding-evner. Andre nøglespillere på holdet omfatter den amerikanske import Jeff Gibbs og den vietnamesiske point guard Le Cao Phan.

Binh Thuan er kendt for sin hurtige og aggressive spillestil. Holdet spiller ofte i en optempo-stil og lægger vægt på at score hurtige point. Binh Thuan har også en stærk forsvarslinje og er i stand til at stoppe modstanderne fra at score.

Binh Thuan er et af de mest populære basketballhold i Vietnam. Holdet har en stor fanbase i Binh Thuan-provinsen og hele landet. Binh Thuan er også et populært valg for vietnamesiske basketballspillere, der ønsker at spille på et professionelt niveau.