Berron CF

Leagues Played
Spanien - Regionalliga 1

Results

Europa - Venskabskampe 07/30 17:30 - Berron CF v UC Ceares L 0-4
Europa - Venskabskampe 10/12 10:00 - Condal v Berron CF L 3-2
Spanien - Regionalliga 01/15 14:58 - Berron CF v Luarca CF L 1-2

Statistik

 TotalHjemmeUde
Matches played 1 1 1
Wins 0 0 0
Draws 0 0 0
Losses 1 1 1
Goals for 0 0 2
Goals against 4 4 3
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 1 1 0
**Berron CF**

**Klubbens historie:**

Berron CF blev grundlagt i 1965 i byen Berron i det nordlige Spanien. Klubben startede som et lille lokalt hold, men har siden udviklet sig til en respekteret styrke i regional fodbold.

**Hjemmebane:**

Berron CF spiller sine hjemmekampe på Campo Municipal de Berrón, et moderne stadion med en kapacitet på 2.000 tilskuere. Stadionet er kendt for sin intime atmosfære og passionerede fans.

**Holdnavnet:**

"Berron" refererer til byen, hvor klubben blev grundlagt. "CF" står for "Club de Fútbol", som er den spanske betegnelse for en fodboldklub.

**Klubbens farver:**

Berron CF's primære farver er blå og hvid. Disse farver er repræsenteret på klubbens logo og trøjer.

**Ledelse:**

Klubben ledes af en frivillig bestyrelse og en trænerstab, der er dedikeret til at udvikle talenter og opnå succes på banen.

**Præstationer:**

Berron CF har vundet en række regionale titler, herunder División de Honor Regional (det højeste regionale niveau i Spanien) og Copa del Rey Regional (den regionale cupturnering).

**Fysisk beskrivelse:**

Berron CF er kendt for sin aggressive spillestil, hurtige tempo og evne til at score mål. Holdet består af talentfulde spillere fra regionen, der er forpligtet til at levere spændende og underholdende fodbold for sine fans.