Statistik

 TotalHjemmeUde
Matches played 0 0 1
Wins 0 0 1
Draws 0 0 0
Losses 0 0 0
Goals for 0 0 4
Goals against 0 0 2
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 0 0 0
Ravenna U19 er et italiensk fodboldhold, der spiller i Campionato Primavera 2, den højeste liga for U19-hold i Italien. Klubben er baseret i byen Ravenna i det østlige Italien og har en lang og stolt historie indenfor ungdomsfodbold.

Ravenna U19 er kendt for sit fokus på teknisk dygtighed og taktisk forståelse, og holdet har produceret talrige spillere, der er gået videre til at have succes på højeste niveau. Nogle af de mest bemærkelsesværdige spillere, der har spillet for Ravenna U19, omfatter Marco Verratti (Paris Saint-Germain), Lorenzo Insigne (Napoli) og Andrea Pirlo (Juventus).

I sæsonen 2021/22 sluttede Ravenna U19 på en flot tredjeplads i Campionato Primavera 2, hvilket sikrede dem en plads i finalespillet. Holdet har også præsteret godt i Coppa Italia Primavera, hvor de nåede semifinalen i 2020/21-sæsonen.

Ravenna U19 spiller sine hjemmekampe på Stadio Romeo Neri, et moderne stadion med en kapacitet på 4.200 tilskuere. Holdet har en stor og passioneret fanskare, der støtter dem i både hjemme- og udekampe.

Ravenna U19 er et af de mest talentfulde U19-hold i Italien, og de er altid en frygtindgydende modstander. Holdet er ledet af en erfaren trænerstab, og de råder over en trup af dygtige og hårdtarbejdende spillere. Ravenna U19 er et hold at holde øje med i de kommende år, da de har potentialet til at opnå store ting.