Goals for 7 2 7
Goals against 1 2 1
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 0 0 0
Logan Lightning U20 er et fodboldhold for mænd beliggende i Logan City, Queensland, Australien. Holdet blev grundlagt i 2007 og spiller i National Premier Leagues Queensland 2. Deres hjemmebanekampe spilles på Logan Metro Sports Centre. Logan Lightning U20 blev oprettet af en gruppe lokale frivillige, der ønskede at skabe en mulighed for unge fodboldspillere i Logan City for at udvikle deres færdigheder og konkurrere på et højt niveau. Holdet har været succesfuldt og har vundet flere mesterskaber i den lokale liga. I 2017 vandt de National Premier Leagues Queensland 2-mesterskabet, hvilket kvalificerede dem til at deltage i National Premier Leagues-finalen, hvor de endte på 3. pladsen. Holdet har også repræsenteret Logan City ved forskellige nationale turneringer, herunder FFA Cup. Logan Lightning U20 er kendt for deres hurtige og underholdende spillestil og for at udvikle unge spillere, der er gået videre til at spille for højere ligahold i Australien og rundt om i verden.