Statistik

 TotalHjemmeUde
Matches played 1 1 0
Wins 0 0 0
Draws 0 0 0
Losses 1 1 0
Goals for 0 0 0
Goals against 3 3 0
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 1 1 0
**FC Barcelona RJ** (fulde navn: **Barcelona Esporte Clube**) er en brasiliansk fodboldklub der er hjemmehørende i Rio de Janeiro. Klubben blev stiftet den 1. september 2020 og er associeret med den spanske klub FC Barcelona.

**Hjemmebane:** Estádio Olímpico Nilton Santos
**Træner:** Marquinhos Santos
**Aktuel placering:** Série A (2023)
**Rivaler:** CR Flamengo, Botafogo FR, Fluminense FC, Vasco da Gama

**Historie:**

FC Barcelona RJ blev grundlagt som en del af et samarbejde mellem FC Barcelona og den brasilianske forretningsmand Marcelo Teixeira. Formålet var at etablere en fodboldklub i Brasilien, der ville følge de samme principper og værdier som FC Barcelona.

I sin første sæson deltog FC Barcelona RJ i den brasilianske fjerdedivision (Série D). Klubben vandt turneringen og blev rykket op til Série C. I 2022 kvalificerede klubben sig til Série B og i 2023 rykkede de op i Serie A.

**Spillere:**

FC Barcelona RJ's trup består af en blanding af brasilianske og internationale spillere, herunder:

* Gabriel Novaes (målmand)
* Victor Costa (forsvar)
* Lucas Moura (midtbane)
* Pipico (angriber)

**Spillestil:**

FC Barcelona RJ spiller med en spillestil, der er inspireret af FC Barcelona. De fokuserer på besiddelse, hurtige pasningsspil og angreb i bredden.

**Fremtidsudsigter:**

FC Barcelona RJ er en relativt ny klub, men de har hurtigt opnået succes på banen. Klubbens mål er at blive en af de bedste fodboldklubber i Brasilien og på sigt at kvalificere sig til internationale turneringer.