Manurewa AFC Reserves

Leagues Played
New Zealand - Northern Premier - Reserver 4
Related Teams
Manurewa AFC
Manurewa AFC Reserve er et fodboldhold fra New Zealand, som spiller i Northern League Division 1. Klubben blev grundlagt i 1938 og har hjemmebane på Mount Smart Stadium i Auckland. Holdets farver er grøn og hvid, og deres logo er en styliseret version af New Zealands nationale våbenskjold.

Manurewa AFC Reserve har en stolt tradition for at udvikle unge talenter, og flere spillere fra klubben er gået videre til at spille for New Zealands landshold. Holdet har også vundet flere mesterskaber i Northern League Division 1, herunder senest i 2018.

Klubbens nuværende cheftræner er Aaron Silva, som er en tidligere spiller for New Zealand U-20-landsholdet. Under Silvas ledelse har Manurewa AFC Reserve spillet en attraktiv og offensiv fodbold, som har gjort dem til et af de mest spændende hold i Northern League.

Blandt holdets nøglespillere er forsvarsspilleren Adam Mitchell, midtbanegeneralen Josh Margetts og angriberen Kieran Richards. Mitchell er en erfaren forsvarsspiller, som har spillet over 100 kampe for klubben. Margetts er en teknisk dygtig midtbanespiller, som er kendt for sine præcise pasninger og sit gode spil med bolden. Richards er en hurtig og stærk angriber, som er en konstant trussel for modstandernes mål.

Manurewa AFC Reserve er et ambitiøst hold, som stræber efter at vinde Northern League Division 1 og rykke op i Northern Premier League. Klubben har en stærk tilskuerbase, og deres kampe spilles ofte foran et stort og entusiastisk publikum.