WPL Tennessee Shine Invitational

Results

Date R Hjemme vs Ude -
08/13 22:00 - WPL Tennessee Shine Invitational vs View
WPL Tennessee Shine Invitational golfturnering

Velkommen til WPL Tennessee Shine Invitational, den ultimative golfopplevelse i de maleriske omgivelsene i Tennessee. Denne prestisjetunge turneringen er vertskap for WPL og tilbyr en enestående mulighet for golfspillere på alle nivåer til å konkurrere og nyte den fantastiske sporten golf.

Spill på det prisbelønte Tennessee National Golf Club, anlagt av den verdenskjente arkitekten Tom Fazio. Banen har utfordrende fairways, raskt rullende greener og slående bunkere som vil sette dine ferdigheter på prøve.

Turneringen er åpen for både amatører og profesjonelle, med divisjoner for alle ferdighetsnivåer. Det blir individuelle spill, samt scramble- og best ball-konkurranser. Nyt den konkurransedyktige ånden og kameratskapet med golfere fra hele regionen.

I tillegg til konkurransen vil turneringen også inneholde en rekke sosiale arrangementer, inkludert en velkomstmottakelse, middagsseremoni og prisutdeling. Slapp av og sosialiser med likesinnede golfentusiaster mens du nyter det beste innen mat og underholdning.

Delta i WPL Tennessee Shine Invitational for en uforglemmelig golfopplevelse som vil imponere deg på alle måter. Registrer deg i dag for å sikre plassen din i denne enestående turneringen.